Hallens retningslinjer – covid 19

Kampavvikling i Berskaughallen

Oppdatert 14.09.21

Smitteforebyggende tiltak 

A. Om du føler deg syk – hold deg hjemme – alltid. 

B. God hånd- og hostehygiene skal praktiseres på trening og kamp – alltid. 

C. Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening og kamp – alltid.  

Husk at alle skal følge 1-meters regelen – til enhver tid – med unntak av spillere i oppvarming og trenings-/kampaktivitet.

Garderober

Garderobene er åpne. Se på skjerm ved inngang hvilken garderobe ditt lag har. Rydd garderobe etter bruk. Kun spillere og ledere har adgang til garderober.

Spillere, ledere og dommere

Alle spillere, trenere og leder skal registreres i kamptropp i TA. Dommere som ikke er oppført på kamprapport (11-årsklassen) må registreres med navn og telefonnummer. Gjøres ved inngangen.  

Publikum og andre

Oppmøteregistrering: Alle tilskuere, frivillige og andre personer som ikke står oppført på kamprapport skal registreres med navn og telefonnummer. QR-kode for registrering er slått opp ved inngang. Ved problemer med elektronisk registrering kan man registreres manuelt ved inngangen.  

Bortepublikum henvises til tribune på kortside av banen.

Hjemmepublikum henvises til stoler på langside av banen.

Alle tilskuere skal sitte på samme plass under hele kampen og gå ut av hallen etter kampslutt. Vis hensyn når du går inn og ut av hallen.

Inngang og kiosk

Voksne: 50,-

Barn u/16 år: Gratis

Oppfordrer alle til å betale med VIPPS i inngang og i kiosken.

Vi gjør alt vi kan for å følge myndighetenes krav til smittevern for at alle skal kunne føle seg trygge ved våre arrangementer. Kontaktpunkter desinfiseres/rengjøres jevnlig, og hånddesinfeksjon er tilgjengelig i hallen.

NHFs Veileder for kamper og arrangement

Velkommen til Åssiden IF og Berskaughallen!